Storten en uitbetalen: Beschikbare betalingsmethoden

Volg deze stappen (indien van toepassing) om alle beschikbare stortings- en uitbetalingsmethoden in jouw land te bekijken:

Mobiele app

Storten

1. Log in op je account in onze app.
  2. Ga naar de kassier.
  3. Tik op 'Storten' om alle beschikbare stortingsmethoden te zien.

Uitbetalingen

1. Tik op 'Menu' links bovenin het scherm
  2. Tik op 'Uitbetalen' en vul een voorlopig uitbetalingsbedrag in.
  3. Tik op de groene pijl om verder te gaan en je methoden te zien.
Computersoftware

Storten

1. Log in op je account.
  2. Klik op 'Kassier'.
  3. Tik op 'Geld storten' om alle beschikbare stortingsmethoden te zien.

Uitbetalingen

1. Klik op 'Kassier'.
  2. Klik op 'Uitbetalen' en vul een voorlopig uitbetalingsbedrag in.
  3. Klik op ‘Volgende’ om je beschikbare methoden te zien.

Website
  1. Ga naar onze website en klik op de tab 'Storten en uitbetalen'.
  2. Kies je geregistreerde land in het dropdownmenu.
  3. Klik op een van de beschikbare betalingsmethoden om er meer over te lezen.

Of

Log in op je account op onze website (indien beschikbaar).

Storten

1. Klik op 'Storten'.
  2. Je ziet dan een volledige lijst met alle beschikbare stortingsmethoden.

Uitbetalingen

1. Klik op 'Account'
  2. Klik op 'Uitbetalen' en vul een voorlopig uitbetalingsbedrag in.
  3. Klik op de groene pijl om verder te gaan en je methoden te zien.

Om zowel de stortings- als de uitbetalingsmethoden te zien:

1. Klik op 'Account'
  2. Dan op 'Kassier'
  3. Kies de tabs 'Storten' of 'Uitbetalen'.

Klik op de knop hieronder om terug te gaan naar je kassier:

Webkassier

Denk eraan dat voor uitbetalingen via bepaalde methoden ons uitbetalingsbeleid geldt.