Oefengeldchips aanvullen op je mobiel

Nieuwe spelers ontvangen 35.000 gratis chips bij het openen van hun Starsaccount.

Je kunt ook om de 4 uur je oefengeldsaldo aanvullen met 15.000 oefengeldchips.

De aanvuloptie is beschikbaar in onze cashgames en toernooien om oefengeld, en het beginscherm.

• Via het beginscherm:
    1. Selecteer Oefengeld bovenin de spellobby.
    2. Tik op Gratis chips onderaan de lobby.
  • Via cashgames om oefengeld:
    • Als je al in een cashgame om oefengeld zit tik dan op Menu links bovenin je tafelscherm en selecteer Meer chips toevoegen.
      Je kunt ook gewoon je avatar ingedrukt houden om je chips aan te vullen.
    • Als je plaats probeert te nemen in een cashgame om oefengeld maar onvoldoende chips hebt dan krijg je de optie Gratis chips te zien.
  • Via toernooien om oefengeld:
    • Als je je probeert in te schrijven in een toernooi om oefengeld maar onvoldoende chips hebt dan krijg je de optie Gratis chips te zien.

Zo ga je naar een cashgame-tafel via je mobiel:

1. Selecteer Oefengeld bovenin de spellobby in het beginscherm.
  2. Scroll naar Cashgames.
  3. Tik op het potloodpictogram en selecteer Alle spellen bekijken om toegang te krijgen tot de zoekfilters.
  4. Kies een van de inzetten beginnend bij 50/100 en tik op Nu spelen.

Zo neem je deel in een toernooi via je mobiel:

1. Selecteer Oefengeld bovenin de spellobby in het beginscherm.
  2. Scroll naar Toernooi.
    1. Tik op het potloodpictogram om de toernooiselectie te zien.
    2. Daarnaast kun je ook naar het lobbyscherm gaan onderaan de iOS-app of via MenuPoker in de Android-app voor filters waar je gericht mee kunt zoeken.
  3. Selecteer je toernooi naar keuze en tik op Nu spelen of Meedoen aan het spel.