Audit speelgeschiedenis opvragen

Je stortings-, uitbetalings-, overboekings- en speelgeschiedenis is beschikbaar vanuit onze software. Om deze informatie op te vragen:

playingHistoryAudit

Website
  1. 'Account'
  2. 'Geschiedenis'
  3. 'Audit speelgeschiedenis'
Computer
  1. 'Tools'
  2. 'Geschiedenis en statistieken'
  3. 'Audit speelgeschiedenis'
Mobiel
  1. Tik op het pictogram 'Account'
  2. 'Geschiedenis'
  3. 'Speelgeschiedenis'

Kies dan een datumbereik en een wachtwoord voor het bestand. Je kunt alle wachtwoorden kiezen die je wil. Maar we raden je aan niet hetzelfde wachtwoord te gebruiken als voor je account. Als je informatie over je StarsCoin wil bekijken, zorg er dan voor dat het betreffende vakje is aangevinkt.

Kies vervolgens het bestandsformaat (Excel (97-2003), HTML of tekstbestand) en kies dan 'Verzenden'. Je moet om het wachtwoord van je account invullen om het verzoek te bevestigen. Dan sturen we een e-mail met verdere instructies naar je geregistreerde adres.

Als je het bestand niet kunt openen, heb je een ouder programma dat het auditbestand van je spel niet ondersteunt. Je moet om dit op te lossen je compressieprogramma upgraden. We adviseren het gebruik van WinZip (kies 'Downloaden' dan 'TRY IT FREE)' of 7-zip om het bestand te openen.