Problemen met het downloaden van software voor Windows of Mac

Als je onze software niet kunt downloaden, probeer dan het volgende:

• Gebruik een andere webbrowser (Firefox, Internet Explorer, Chrome, Safari, enzovoorts) om te proberen het installatiebestand te downloaden.
  • Wis je cache en tijdelijke internetbestanden. Instructies hoe je dit doet, vind je in dit WikiHow-artikel.
  • Sluit de software van je downloadmanager (als je die hebt) en probeer het opnieuw.

Als dit nog steeds niet werkt, moet je ons een paar extra gegevens sturen:

• De precieze foutmelding die je krijgt.
  • Je besturingssysteem, bijvoorbeeld Windows 10, Vista, Mac OSX, enzovoorts.
  • Webbrowser en versie, bijvoorbeeld Chrome 80.0.3987.132, Safari 12.x, enzovoorts.
  • Huidige locatie.
  • Gebruik je een firewall of een downloadmanager?

Zodra we deze informatie hebben ontvangen, zullen we het probleem onderzoeken en verdere instructies geven.

Disclaimer:
We verstrekken als dienstverlening aan onze spelers links naar websites en producten van derde partijen. The Stars Group beveelt ze niet aan en aanvaardt geen aansprakelijkheid voor het gebruik van deze producten of websites. Ze staan los van The Stars Group. Let op: gebruik of vermelding van genoemde informatie of producten is op eigen risico en naar eigen goeddunken.