Maximumaantal oefengeldchips

Er is geen limiet aan het aantal oefengeldchips dat een speler in zijn account mag hebben. Je kunt op elk moment je totale oefengeldsaldo bekijken op onze website, en in onze software of mobiele app door de instructies hieronder te volgen.

Website:
  1. Log in en kies voor Account.
  2. Kies Kassier.
  3. Selecteer Oefengeld.
Computersoftware:
  1. Log in en open de kassier.
  2. Kies Oefengeld.

Je kunt je oefengeldsaldo ook bekijken onder de kassierknop in de Oefengeldlobby - in het met een oogsymbool gemarkeerde veld.

Mobiele app:
  1. Log in en open de kassier.
  2. Kies Oefengeld.

Je kunt ook je oefengeldsaldo onderaan het beginscherm bekijken via de Oefengeldlobby.